Hirdetés

Sniper Elite V2 Remastered - ezért lesz érdemes játszani vele

|

A Rebellion egy friss videóval próbálja rábírni a játékosokat a felújított változat kipróbálására.

Hirdetés

Május 14. egy mozgalmas nap lesz, ekkor jön ugyanis a hónap legjobban várt játékai közül kettő, a Rage 2 és az A Plague Tale: Innocence. 

Hirdetés

Szintén ekkor jelenik meg a Rebellion több mint tíz éves játékának felújított változata, a Sniper Elite V2 Remastered, mely nem csak szebb lesz az eredetinél, de tartalomban is többet nyújt. Hogy pontosan mivel, azt az alábbi videó mutatja be. Lesznek új irányítható karakterek, 16 fősre bővítik a multit (Switchen 8-an játszhatnak együtt), bekerül egy fotómód, a konzolosok választhatnak, hogy 60 fps-sel akarnak játszani, vagy a felbontás fontosabb számukra, illetve jár az összes megjelent DLC is. A többit elmondja a videó.

Titeket meggyőzött?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)