Hirdetés

Sniper Elite V2 Remastered - videón a felújított játék

|

Hivatalosan csak holnap jelentik be, azonban valaki megszerezte és továbbadta a trailer linkjét.

Hirdetés

Már decemberben korhatárbesorolást kapott, azonban csak most fogja bejelenteni a Rebellion a Sniper Elite V2 felújított változatát.

Hirdetés

A játék 4K és HDR támogatással, minden DLC-vel, új játszható karakterekkel, fotómóddal, és egyéb, nem részletezett extrákkal tér vissza valamikor 2019-ben. Mivel az alábbi trailer az Xbox csatornán található, a végén csak az Xbox One és a  Windows 10 logója látszik, de feltehetően a PlayStation 4 sem marad le a platformok listájáról. Nézzétek gyorsan, hátha leszedik közben.

A Sniper Elite V2 2012-ben jelent meg, és egy egész jó lopakodós-taktikázós shooter volt. Ha kimaradt, most mindenképp próbáljatok majd rá. A Remastered változat kapcsán további részletek holnap este 6 körül érkezhetnek, ekkorra tűzte ki a fejlesztőcsapat egy titokzatos stream időpontját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)