Hirdetés

Sniper Elite V2 Remastered - együtt érkezett az összehasonlító videó és a megjelenési dátum

|

Megnézhetjük, mennyivel jobb az újrakevert változat az eredetinél.

Hirdetés

A Rebellion nemrég bejelentette, hogy sokféle Sniper Elite játékon dolgozik, egyebek mellett folytatás, valamint VR-os és switches kiadás is lesz. Konkrétumokat azonban csak a Sniper Elite V2 Remastered kapcsán árult el.

Hirdetés

A 2008-as Sniper Elite V2 felújított változata május 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Játszhatjuk majd 4K-ban HDR-rel, vagy PS4 Pro és Xbox One X konzolokon választhatjuk ehelyett a 60 fps-es módot - úgy tűnik, ebben kompromisszumot kell kötni. Az alábbi videó megmutatja, hogyan változtak meg a fények, a karakter-, fegyver- és járműmodellek, illetve az effektek.

A látvány mellett a többjátékos élmény is javul, PC-n, PS4-en és Xbox One-on 16 játékos, Switchen 8 csaphat össze. Lesz továbbá fotómód is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)