Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 2 - a világ összes ideje sem elég

|

Legalábbis a gyakorlat ezt mutatja, ugyanis a játék biztosan nem idén jelenik meg.

Hirdetés

A Sniper: Ghost Warrior 2 legutóbbi csúszásának bejelentésénél Szada kolléga nagyon előrelátóan tette oda a cikk végére a "ha nem csúsztatják tovább" félmondatot, minden bizonyára ő is érezte, hogy ez még nem a vég.

Jó munkához idő kell, a City Interactive pedig csak mostanában kezdte komolyan venni a saját tevékenységét, rájöttek, hogy ki tudnak lépni a budget kategóriából, képesek egy olyan produktumot összerakni, amit nem csak a tudatlan anyukák visznek haza, hogy "majd jó lesz ez a gyereknek". A Sniper: Ghost Warrior 2 a jelenlegi állapot szerint 2013. január tizenötödikén kerül a boltok polcaira, de jobban kibékülnénk egy "When It's Done" igérettel. A késést egyébként a forgalmazó Namco is megerősítette, a hivatalos közleményre viszont még várni kell egy kicsit. Az így nyert rengeteg időt remélhetőleg a tökéletesítésre fordítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)