Hirdetés

Sniper Ghost Warrior 2 duel trailer: másnak is úgy tűnik, hogy látta már?

|

Erről a trailer-ről elmondható, hogy nincs túlpörgetve.

Hirdetés

Talán vannak, akik emlékeznek az 1993-ban megjelent Sniper (magyar címe: Lopakodók) című filmre, melynek második része is készült. A Tom Berenger alakította mesterlövész hite volt, hogy egy lövés egy ember, és a Sniper: Ghost Warrior 2 trailer-ében látható jelenetről pontosan ez a film juthat eszünkbe. Amiről egyébként el kell mondani, hogy egészen izgalmas és jó alkotás az amerikai-perui együttműködéssel készült mozi.

A Sniper: Ghost Warrior 2 trailer-ében is két, szinte tökéletes álcázással ellátott mesterlövészt láthatunk, akik mit sem törődnek azzal, hogy mindenféle egzotikus betegséget terjesztő rovar mászkál rajtuk, keresik egymást, hogy a végén BUMM! Amibe viszont most sem tudunk betekinteni, az a játékmenet, pedig lehet, hogy a CryEngine által életre keltett környezet nem is lesz rossz. Majd meglátjuk:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)