Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 2 - már tudjuk, mikor érkezik

|

A City Interactive mesterlövész játékáért nem rajongott igazán a kényes szaksajtó, de elment belőle közel másfél millió darab, így jön a folytatás. Nem is kell sokat várni.

Hirdetés

 

A Sniper: Ghost Warrior 2 a City Interactive bejelentése szerint jövő tavasszal már a boltokban lesz, várhatóan március 16-án jelenik meg nálunk, a tengeren túlon csak négy nappal később vehetik majd kezükbe a rajongók.

Bár senki sem rajongott igazán a kritikusok közül, valahogy mégiscsak sikerült komolyabb mennyiséget eladni a játékból, így a City Interactive hálája jeléül most egy komolyabb grafikai motort (CryEngine 3) tákolt a mesterlövész küldetések alá, első látásra elég ígéretesnek tűnik. Meg egyébként is, emberek, ki nem imádja a Vaszilij Zajcev féle hideg profizmust?

Szóval PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra márciusban érkezik az újabb sniper-móka, addig meg lesz nekünk Battlefield meg CoD, egy nap nem telik majd békésen, az is biztos.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)