Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 2 - Nyáron célozhatunk

|

Újabb ígéretes címmel bővült a nyári játékfelhozatal, méghozzá a City Interactive mesterlövész produktumával.

Hirdetés

A legutóbbi szemgyönyörködtető CryEngine 3 tech demót követően minap kiderült, hogy a City Interactive mesterlövészeket középpontba állító játéka mikor látja meg a napvilágot PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Eddig azt hangoztatták a fejlesztők, hogy a Sniper: Ghost Warrior folytatását legkorábban az év második felében kaparinthatjuk a mancsaink közé, mely bizonytalan dátumot most felváltották egy konkrét, napra pontos megjelenéssel. Ennek értelmében augusztus végén, egészen pontosan a 21. napon avanzsálhatunk újra mesterlövésszé és gyakorolhatjuk újra a hajszálpontos célzást. Ha a CryEngine 3-mal kapcsolatos videótól nem jöttetek lázba, próbáltátok már a GameStar Sniper: Ghost Warrior 2 előzetesét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)