Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 2 - Új trailer érkezett

|

A City Interactive megmentőjének folytatása már nagyban készül. Ezúttal egy kétperces gameplay videóban nézhetjük a halálos pontossággal kiosztott fejeseket.

Hirdetés

A mai nap a szellemeké. A Sniper: Ghost Warrior első része vegyes érzelmeket váltott ki a virtuális mesterlövészek táborából. A második részben a fejlesztők igyekeznek kiküszöbölni minden hibát amit az első részben elkövettek, mi pedig reménykedünk, hogy ezt komolyan is gondolták.

A készülő a Sniper: Ghost Warrior 2-t a CryEngine 3 hajtja meg, melynek kifogástalan látványvilágát meg is csodálhatjátok a most következő előzetesben. Fejeket behúzni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)