Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - minden DLC-t megkapnak az előrendelők

|

Elég szokatlan manőverrel népszerűsítik a készítők a Sniper: Ghost Warrior 3 előrendelését, ugyanis a háromból két platformon az egész szezonbérletet megkapjuk, ha még a rajt előtt megvesszük a játékot.

Hirdetés

A Sniper Elite 4 készítői már-már megszokott módon Hitler lelövésének élményét adják az előrendelőiknek, de a CI Games egy egészen más megközelítést választott. PC-n és PlayStation 4-en ugyanis az összes DLC-t tartalmazó season passt megkapja, aki előre megveszi a játékot.

Ez két multis pálya mellett két egyjátékos kiegészítést is tartalmaz majd, illetve tartozik még hozzá egy jármű és két fegyver is. Ezeknek az összértékét a készítők nagyjából 30 dollárra teszik, elmondásuk szerint pedig a legtöbb új tartalmat a The Sabotage című sztori-DLC hozza majd. A Sniper: Ghost Warrior 3 Xbox One-os játékosai viszont úgy tűnik, ebből a promócióból kimaradnak, de a másik, The Escape of Lydia küldetéscsomagot a bónusz járművel és az egyik fegyverrel ők is megkapják az előrendelőknek járó Limited Edition részeként. Hogy egyáltalán megéri-e előrendelni, azt pedig hamarosan könnyen eldönthetjük a játék PC-s bétaváltozatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)