Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - negyed órán át mozog a mesterlövész kaland

|

Újból belekóstolhatunk a Sniper: Ghost Warrior 3 játékmenetébe, ugyanis a CI Games kiadott egy fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videót az egyik küldetésről.

Hirdetés

December elején több mint fél órán keresztül nézhettük a Sniper: Ghost Warrior 3 három küldetésének teljesítését, és korábban is mutogatták már párszor, így tulajdonképpen kisebb adagokban lassan végignézhetjük az egész nyílt világú mesterlövészkedős akciójátékot. 

A legújabb játékmenetet prezentáló videóban a CI Games a Slaughterhouse nevezetű pályát mutatja meg mozgás közben, miközben fejlesztői kommentárral színesítik a látottakat. Már rögtön a felvétel elején betekintést nyerhetünk a Sniper: Ghost Warrior 3 fegyvereinek és eszközeinek részletes testreszabásába, de a showt egyértelműen a drón nyeri, amely hasonlóan működik a Far Cry megoldásához, legalábbis ami a betagelést illeti. Ezenkívül számos funkciót is megnézhetünk gyakorlat közben, mint a craftingot és a nap-éj ciklust. 

A videó alapján az április 4-én megjelenő Sniper: Ghost Warrior 3 sokat fejlődött, ráadásul az előrendelőknek női mesterlövész is jár, így a stílus kedvelőinek érdemes lehet megfontolni a PC, PS4 és Xbox One verziók egyikének a beszerzését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)