Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - így adhatod le a tökéletes lövést

|

A Sniper: Ghost Warrior harmadik részében nem kevés előkészület előzi meg a célpont likvidálását.

Hirdetés

A CI Games legújabb játékáról már több videót is láthattunk, azt is tudjuk, hogy miről fog szólni a történet, és mindezek mellett még megjelenés előtt is lehetőség lesz kipróbálni. A Sniper: Ghost Warrior 3 legfrissebb videójában azt mutatják be a készítők, hogyan adja le a lövést szakszerűen egy profi mesterlövész.

Az optika irányzék kalibrálása közben figyelembe kell venni milyen messze van a célpont, ahogy a szél erősségére is figyelni kell, majd miután kifújtuk a levegőt, lőhetünk is. A pozíció választásához elég nagy terület áll rendelkezésünkre, így a belátásunkra bízza a játék, honnan szeretnénk likvidálni az ellenséget. Különböző lőszertípust is használhatunk, hogy a videóban is látott módon ne okozzanak problémát egyes tereptárgyak.

Végül a drónt sem érdemes elfelejteni, amivel lehetőség lesz előre felmérni a terepet, megszámlálni hány katonával lesz dolgunk és merre találhatóak. Ezen kívül szabotálhatjuk az ellenséges berendezéseket és járműveket egyaránt.

A Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenés április 4-ére várható PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)