Hirdetés

Sniper Ghost Warrior 3 - végre jönnek a többjátékos módok

|

Egy gyereket is ki lehet hordani annyi idő alatt, amennyit a Sniper Ghost Warrior 3 multiplayer szegmensének megjelenésére kellett várni, de már nincs sok hátra.

Hirdetés

Nem lett túl jó a Sniper Ghost Warrior 3, de ezt legalább a CI Games is elismerte. Elmérték a projekt méretét, belátták, hogy túl kicsi a csapat egy olyan nagy kihíváshoz, mint egy AAA játék fejlesztése, de ami erejükből telik, azt megteszik.

Hirdetés

Két egyjátékos DLC után most végre a többjátékos módokat is sikerül befejezni, ezért január 26-án megjön az azokat magában foglaló ingyenes frissítés. A Bounty Hunter módban túlélési és kockázatvállalási képességeinket tehetjük próbára, a Sharpshooterhez jó reflexek kellenek, a Classic Team Deathmatch-ben meg csak az a lényeg, hogy kilyuggassuk az ellenfél csapat tagjait. Hat pályát készítettek, melyből négyet mindenki megkap, kettőt pedig csak a Season Pass-tulajok (és mivel a megjelenéskor a játék csak Season Pass-szal együtt volt kapható, valószínűleg nem két emberről beszélünk). Tíz fegyver, tíz kütyü használható, és tizenöt karakter közül lehet kiválasztani a számunkra szimpatikusat.

Szerintetek ez dobhat a játék népszerűségén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)