Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - ezért nincs benne multiplayer

|

A CI Games csak egy későbbi frissítéssel ereszti majd össze a mesterlövészeket, nehogy a többjátékos mód elterelje bárki figyelmét a fantasztikus kampányról.

Hirdetés

Megérkezett a Sniper: Ghost Warrior 3, ami már az első indításkor meglepetést okozott a játékosoknak és tesztelőknek, kiderült ugyanis, hogy az indításkor előugró töltőképernyő akár 5 percig is "szórakoztathatja" a játékosokat, míg végre nekiugorhatnak a játéknak.

A többjátékos módot azonban hiába is keresitek a menüben, a fejlesztők ugyanis ezt egyelőre kivették a játékból. A CI Games nyilatkozatából kiderült:

Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb egyjátékos élményt nyújtsuk a játékosainknak az eddigi legambíciózusabb játékunkban. Ezért döntöttünk úgy, hogy a többjátékos módot a megjelenés után, 2017 harmadik negyedévében egy ingyenes frissítésként kapják majd meg a rajongók, hogy az egyjátékos élmény emiatt ne szenvedjen csorbát.

Mondjuk érthető, hogy valószínűleg nem akarták x+1. alkalommal is eltolni a megjelenést azért, mert ez a funkció még nincs kész. Ha a kampány jól sikerült, akkor hajlandóak vagyunk megbocsátani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)