Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - szabadon kipróbálhatjuk a megjelenés előtt

|

Még néhány hónap hátra van a Sniper: Ghost Warior 3 teljes változatának rajtájáig, de a játék egy kis szeletét már két hét múlva kipróbálhatjátok, legalábbis PC-n.

Hirdetés

Gameplay videókat már bőségesen kaptunk a Sniper: Ghost Warrior 3 készítőitől, de nemsokára személyesen is kipróbálhatjuk, mennyire sikerült beváltania a készítőknek a játékkal kapcsolatos hangzatos ígéreteket. Két hónappal a megjelenés előtt ugyanis egy nyílt PC-s bétára is sort kerít a CI Games.

A tesztre már most tudtok jelentkezni ezen a linken, magát a bétát pedig február 3-án tölthetitek le. A próbaváltozatban két küldetést próbálhatunk ki, az egyikben egy kommunikációs állomásra kell majd beosonnunk, hogy lehallgathassuk az ellenségeinket, míg a másikban a mesterlövészek játékok klasszikus formulája szerint egy szigorúan őrzött ellenséges vezetőt kell eltennünk láb alól.

Egyelőre kérdéses, hogy mennyire lesz élvezetes lenyomni a Sniper: Ghost Warrior 3 ilyen és ehhez hasonló küldetéseit, az mindenesetre biztató, hogy a kétszeri csúsztatással már sikerül megnyugtató tempóban összeállítani a játékot és a lengyel csapat nem az utolsó pillanatban kapkodnak majd a játék alapjaival.

Ti kipróbáljátok a bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)