Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - új 4K-s screenshotokon az egyik rejtekhely

|

Érkezett néhány új nagy felbontású kép a Sniper: Ghost Warrior háború sújtotta Grúziájából, amiken a főszereplőnk egyik bázisát nézhetjük meg, ahogy a készítők azt is elárulták, mi mindent csinálhatunk majd itt.

Hirdetés

Már csak nagyjából egy hónap van a Sniper: Ghost Warrior 3 rajtjáig, úgyhogy már olyan egész konkrét részletekkel is megismerkedhettünk, mint az extra kihívást nyújtó mód. Nemrég néhány screenshot kíséretében egy újabb rendszert, a rejtekhelyek működését mutatták be a készítők.

A CI Games elmondása szerint a feloldható safe house-okban lootot és új fegyvereket is találhatunk majd, úgyhogy érdemes lesz majd őket felkutatni Grúzia északi felében. Ha nem épp egy küldetésre kijelölt területen vagyunk, bármikor visszautazhatunk majd a rejtekhelyekre, amit valószínűleg gyakran meg is ejtünk majd a Sniper: Ghost Warrior 3 fejlődési rendszere miatt.

A rögtönzött bázisainkon módosíthatunk majd ugyanis a felszerelésünkön, ráadásul rengeteg dolgot craftolhatunk is majd, például különböző lövedékeket, vagy éppen elsősegély csomagokat. Ezek közül persze sokat majd barterezés útján is megszerezhetünk, amihez a csereárut a különböző küldetések teljesítése és a nyitott világ felfedezése közben szerezhetjük meg. Ahhoz tehát látszólag minden eszközt megkapunk, hogy sokféle felszereléssel induljunk harcba, a kérdés már csak az, mennyire lesznek szórakoztatóak a Sniper: Ghost Warrior 3 küldetései.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)