Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - 5 percig tölt az elején, hogy utána már ne kelljen sokat

|

Készítsetek be valami egyszerűbb mobiljátékot, amíg arra vártok, hogy a Sniper: Ghost Warrior 3 elinduljon. Vagy soha ne állítsátok le az első indítás után.

Hirdetés

Várni a legtöbb szituációban rettentő unalmas, még ha csak 1-2 percről van is szó. Az SSD-k ilyen szempontból PC-n sok esetben kényelmesebbé tették az életünket, de konzolon a többség HDD-t használ. 

Bár mi csak holnap kapjuk meg a Sniper: Ghost Warrior 3-at, a Eurogamer beszámolója szerint az indításnál 5 percet kell várni arra, hogy minden betöltsön, és a régiók közti váltásnál sem sokkal jobb a helyzet. A CI Games közleményében meglepő módon nem ígérte, hogy javít ezen, csak elmondta, ez az ára, hogy a gyorsutazásnál 4-15, a legutóbbi ellenőrzőpont betöltésénél 15-30, a küldetések újraindításánál pedig 25 másodpercet kelljen várni mindössze. Elég sok nyílt világú játékot tudunk mondani, ami az elején is gyorsan tölt, és a köztes várakozási idők sem vészesek.

Szerintetek mi a jobb? Ha az elején kell nagyon türelmesnek lenni, vagy ha közel annyit kell várni indításnál is, amennyit aztán a töltéseknél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)