Hirdetés

Sniper Ghost Warrior Contracts - Szibéria minket vár

|

Egy új kedvcsináló előzetessel jelentkezett a CI Games, mielőtt néhány nap múlva a játékmenetet is megmutatja.

Hirdetés

A korábban City Interactive néven ismert fejlesztőcsapat nem arról híres, hogy minőségi játékokat készít, viszont a Sniper Ghost Warrior sorozat tagjai az ő mércéjükkel mérve egész jók lettek. A harmadik rész leginkább abba bukott bele, hogy a srácok próbáltak szintet lépni és egy nyílt világba helyezni az élményt, de ezt gyorsan megbánták, és megígérték, hogy legközelebb jobban mérik fel képességeiket.

Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contractsban a szibériai vadon lesz az események színtere, és egy zsoldos mesterlövészt irányíthatunk. Szűkebb, de telítettebb területeket járhatunk majd be, küldetéseinket pedig számos különböző módszerrel teljesíthetjük, valamint ha extra bevételt szeretnénk a végén, mellékes feladatokat is elvégezhetünk. Az egyjátékos kampány mellett többjátékos módok segítenek nyújtani a játékidőt. A sajtóközleményben azt írják, nem csak mi hajtunk majd a jutalomra, de ez még némi magyarázatra szorul.

2019-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)