Hirdetés

Sniper Ghost Warrior Contracts - nyílt világ nincs, de szabadságot kapunk

|

Folytatódik a Sniper Ghost Warrior sorozat, de a fejlesztők visszatérnek a korábbi küldetésstruktúrához.

Hirdetés

Ha nagyobb csapat dolgozik rajta, és több pénz, illetve idő jut rá, valószínűleg jobban sikerül a Sniper Ghost Warrior 3, ami így legnagyobb jóindulattal is közepes lett.

Hirdetés

Maguk a fejlesztők is elismerték, hogy túl nagyot álmodtak, és a legjobb, amit tehetnek, hogy visszakapcsolnak és maradnak a hagyományos, küldetésalapú felépítésnél. Minden misszió során elsődleges és másodlagos feladatokat kell majd végrehajtanunk a szibériai vadonban (nem egy kellemes környék, és a szeszélyes időjárás hátráltathat minket), a pályákat pedig kimondottan az adott küldetéshez igazítják. Ugyanakkor többféleképp is nekiláthatunk a teendőknek, rajtunk múlik, hogy látjuk jónak, esetleg második nekifutásra kipróbálunk-e valami a már beválttól eltérőt. Nagy hangsúlyt helyeznek az újrajátszhatóságra is.

Többjátékos módot terveznek, de erről egyelőre semmit nem tudni. A Contracts 2019-ben jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, mi pedig mindenképp örülünk annak, hogy a csapat a saját határain belül igyekszik a lehető legtöbbet nyújtani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)