Hirdetés

Sniper Ghost Warrior Contracts - megvan, mikor állhatunk újra mesterlövésznek

|

A CI Games az őszi szezon végére szorította be a széria következő részét.

Hirdetés

A Sniper: Ghost Warrior 3 nem volt épp játszhatatlan, de nem is lett valami jó, és ezt a CI Games is hamar elismerte. A srácok már nem sokkal a harmadik rész megjelenése után bejelentették, hogy mivel túl nagy falat számukra egy nyílt világú játék, a következő játékukkal visszatérnek a gyökerekhez.

Hirdetés

A Sniper Ghost Warrior Contracts öt kisebb, de valamelyest azért nyitott pályát kínál majd, ahol mi dönthetjük el, hogyan végzünk célpontjainkkal. A zónák egyikét az alábbi trailer mutatja be; míg az első videó a szibériai vadonba vitt minket, itt egy kikötőt nézhetünk meg.

A fejlesztők az energiájukat inkább arra fordították, hogy a harcot és a lopakodást élvezetesebbé tegyék, így rendelkezésünkre állnak majd drónok, egy AR maszk, és mindenféle további kütyük. November 22-étől minden PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékos megnézheti, milyen lett a végeredmény; nem számítunk arra, hogy megrengeti a világot, de a két ünnep közötti idő elütéséhez jó lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)