Hirdetés

A virtuális dákóké és golyóké a főszerep az idei snooker-világbajnokságon

|

Mivel egyelőre nem lehet a hagyományos módon megtartani, más megoldást kerestek a szervezők. Ráadásul a mérkőzéseket közvetítik majd az interneten, így a rajongók nem maradnak izgalmak nélkül.

Hirdetés

Rengeteg más sportesemény mellett a Betfred World Snooker Championshipet, vagyis a 2020-as snooker-világbajnokságot is elhalasztották a koronavírus miatt. Azonban most született egy olyan megoldás, ami némileg kárpótolhatja a csalódott rajongókat.

Hirdetés

Április 18-a és május 4-e között ugyanis megrendezik a Virtual World Snooker Championshipet a tavaly megjelent Snooker 19 játékban. Az esemény pont ugyanabban az időintervallumban fut majd, amelyikben a valódi vb-t tartották volna, szóval szinte tökéletesen helyettesítheti majd azt. A bajnokság során a Snooker 19 közösségének legügyesebb tagjai képviselik majd a világ 16 legjobb snookerjátékosát a virtuális Crucible Színházban.

A virtuális bajnokság győztese meghívást kap a valódi világbajnokságra, ahol átveheti a trófeáját, illetve hazavihet még egy, a világ legjobb snookeresei által dedikált dákót is. A meccseket egyébként a WST YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán lehet majd figyelemmel követni.

Ti nézitek majd a Virtual World Snooker Championshipet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)