Hirdetés

Snoop Dogg a Call of Duty: Vanguard és Warzone legújabb operátora

|

Ki ne szeretne egyik kezében egy szivarral, másikban egy pisztollyal rendet tenni a kölkök között?

Hirdetés

Amikor újságírónak tanultam, akkor sosem hittem volna, hogy valaha lefogom gépelni a "Snoop Dogg bekerült a Call of Dutyba" mondatot. Ettől függetlenül ma, az úr 2022. évének áprilisában ez bizony megtörtént, nekem pedig az a feladatom, hogy hírt adjak róla.

A dupla G ugyanis a mai naptól fogva a Call of Duty: Vanguard és Warzone legújabb operátora, és bizony szivarozva lövi agyon az összes ellenfelét.

Hirdetés

A játékosoknak lehetőségük van feloldani a rappert, és csatába vinni őt és arzenálját. A Snoop Dogg operátor csomagban van még egy Bong Ripper mesterlövész, egy West Coast Bling puska, és egy Tha Shiznit nevű SMG melyek leírás szerint Green Weed Tracer Rounds töltényekkel van felszerelve.

Godzilla belengetése és Snoop Dogg érkezése után igazából már nincs, ami meglephetne minket Call of Duty fronton.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)