Hirdetés

Snoop Dogg ismét vendégszereplő lehet a Call of Dutyban

|

Az idei Super Bowl félidejének sztárfellépője nyolc év után térhet vissza ismét a Call of Duty harctereire.

Hirdetés

Az idei Super Bowl azoknak is hozott izgalmakat, akik nem annyira kedvelik az amerikai focit, több izgalmas trailer mellett például a hip-hop zene rajongóinak nyújthatott néhány kellemes (és főleg nosztalgikus) pillanatot a félidei showműsor is.

Talán pont ennek az extra figyelemnek köszönhető, hogy egy, a Call of Dutyval foglalkozó rendszeres szivárogtató pont a nagy meccs másnapjára időzített egy posztot, aminek főszereplője a félidei koncert egyik fellépője, Snoop Dogg.

Hirdetés

A ZestyLeaks nevű Twitter-profil szerkesztője ugyanis egy olyan képet tett közzé, ami egy játékbeli modell tervét ábrázolja, aki az olívazöld katonai felszerelést egy bármelyik rapper becsületére váló kabáttal, kalappal, napszemüveggel és nyaklánccal egészített ki, az arca pedig összetéveszthetetlenül Snoop Doggéra hasonlít. Mivel a kezében egy MP40 kapott helyet, egészen valószínű, hogy a második világháborús témájú Call of Duty: Vanguardhoz kapcsolódik valamilyen formában a koncepciós rajz, vagy éppen a CoD: Warzone-hoz, ami szintén a Vanguard témái köré húzta fel aktuális frissítéseit.

Nem ez lenne egyébként az első eset, hogy Snoop a Call of Duty sorozatban jelenne meg, még 2014-ben bemondóként jelent meg a Ghostsban. De a rapper ezen kívül is ezer szálon kapcsolódik a gaming világához, amellett, hogy aktív játékos, kisebb-nagyobb technikai bakik mellett streamelni szokott, és még saját e-sport bajnokságot is szervezett.

Játékok közül legutóbb a Madden NFL és az NHL játékok 2019-es (de 20-as sorszámot viselő) kiadásában jelent meg, de nem minden, a játékokhoz kapcsolódó szereplése sikerült kifejezetten jól, a Battlefield 1-et bemutatni hivatott showmeccsen nem sokkal járult hozzá a játék jóhíréhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)