Hirdetés

Snoop Dogg majdnem egy hétig lenémítva streamelt, és fogalma sem volt róla

|

Több ezren nézték, ahogy a rapper hang nélkül tolja a Maddent.

Hirdetés

Mindannyiunk emlékében élénken él az eset, amikor 2016-ban az Electronic Arts kicsit túltolta a bulit a Battlefield 1 bemutatóján, és az esemény legenyhébb este az volt, amikor Snoop Dogg játék közben gyújtott rá egy spanglira.

Azóta történtek már cifrább dolgok is a világhírű rapperrel, és most nem az Xbox Series X formájú hűtőre gondolunk, amit a születésnapjára kapott, hanem például arra, amikor hét és fél órán át streamelt, de ebből csak 15 percet töltött játékkal

Hirdetés

Most újfent a Madden NFL és a streamelés kapcsán került a média figyelmébe Snoop Doggy Dogg, ugyanis valamilyen oknál fogva közel egy hétig sikerült úgy közvetítenie követőinek a játékot, hogy teljesen némította magát, és a jelek szerint úgy tűnik, hogy fogalma sem volt róla. Ez persze nem akadályozta meg a Twitch-népét abban, hogy nézzék, miközben a Maddennel játszik és elfüstöl pár jointot, így a streameket 5-48 ezer ember követte.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem szóltak neki a bakiról, viszont az volt a probléma, hogy Snoop Doggnál csakis emote-okat lehet használni, úgy pedig rendkívül nehéz volt a tudtára adni, hogy senki nem hallja - de legalább végtelenül vicces. Valami ilyesmi: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)