Hirdetés

Snoop Dogg most épp az NHL-t teszi sokkal jobbá

|

A legendás, 2016-as E3-on nyújtott szereplése óta szentül hisszük, hogy Snoop Doggal minden jobb. Egy új NHL 20-as csomag bizonyítja az igazunkat.

Hirdetés

Az EA egy lazább "miért is ne" húzással bedobta Snoop Doggot, mint kommentátort az NHL 20-ba. Az amerikai sportrajongókon kívül valószínűleg mindenki tágra nyílt szemekkel fogadta ezt a hírt, pedig az öreg dupla G-nek történelme van a sportkommentátori székkel. Meg amúgy is, fantasztikus egy ember.

Hirdetés

A legendás rapper többször is ült már a mikrofon előtt, és egyébként meglepően élvezetes műsort nyomott:

Az NHL 20 kapott tegnap egy frissítést, ami leszállította Snoop Doggot a játékba, és nem csak mint kommentátort kaptuk meg, hanem mint játszható karaktert is.

Az EA korábban felpiszkálta a játékosokat, és elhintette, hogy Will Ferrell, Drake, Wayne Gretzky és Snoop mind csatlakozhatnak a felhozatalhoz. Ezek szerint még bőven számíthatunk meglepetésekre a fejlesztőktől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)