Hirdetés

Snoop Dogg Xbox-on hangol

|

Kishíjján lemondott egy jótékonysági koncertet Snoop Dogg, az amerikai hop-hop mogul, mert nem teljesítették egyik kérését, miszerint öltözője egy Xbox-al is legyen felszerelve.

Hirdetés

A rapper távozni készült, amint meglátta a hiányosságot, ugyanis nem volt hajlandó játék nélkül színpadra lépni. "Ragaszkodott ahhoz, hogy legyen egy Xbox az öltözőjében. Addig-addig kerestünk mígnem valaki kölcsönadta a gyerekei Xbox-át." - nyilatkozta az egyik szervező. Az UNICEF gondozásában megtartott rendezvényen végül fellépett Snoop Dogg, ám így is adódtak kisebb gondok a konzol beszerzését követően: a sztár és társai olyannyira belefeledkeztek a játékba, hogy az előttük fellépő Pussycat Dolls-nak meg kellett hosszabbítaniuk előadásukat. Az egy órás késést követően azonban fergeteges partit csapott Snoop Dogg és csapata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)