Hirdetés

Snow - márciusban startol a zárt béta

|

A nyílt világú síelős játék korai változata nemsokára letölthető lesz. Érdemes mielőbb sorba állni a bétakulcsért, mert az kap előbb, aki gyors volt.

Hirdetés

A Snow síelős MMO fejlesztői ma bejelentették, hogy nyílt világú téli sport zárt béta változata márciusban startol, egyelőre csak PC-n (a játékot PS4-re is fejleszti a Poppermost Productions).

A program már korábban megvásárolható volt Early Access rendszerben 15 euróért. Aki akkor megvette a jegyét a pályára, az természetesen automatikusan bekerül a zárt bétába, sőt már két héttel a teszt időszak indulása előtt pályára mehet, pontosan március 10-én. „Nem juthattunk volna el idáig a Snow közössége nélkül” – nyilatkozta Alexander Bergendahl, a Poppermost Productions igazgatója.

 

„Izgatottan várjuk, hogy szélesebb közönség előtt is megnyithassuk a játék kapuit, és láthassuk, hogy a tömegek mennyire élvezik a Snow adta élményt.” A zárt bétára való jelentkezés már megkezdődött. A március 28-i start előtt érdemes feliratkozni, mert aki előbb jelentkezik, előbb is kerül be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)