Hirdetés

Snow - open-world sportjáték érkezik

|

CryEngine 3 hajtotta, nyitott világú téli sport játékot kapunk hamarosan, ami bizony elég jól néz ki.

Hirdetés

A Freak Out: Extreme Freeride és az SSX (na meg a Shaun White Snowboarding, de azt inkább ne is húzzuk ki a lavina alól) még kevés ahhoz, hogy megfelelően csillapítsa a téli sportok rajongóinak éhségét, de egyet se félj, csúszni vágyó gamer, nemsokára megérkezik a te játékod!

A mindössze három fejlesztő alkotta Poppermost Productions licencelte a gönyörű grafikát biztosító CryEngine 3-at, majd bejelentették, hogy a gamescomon (igaz, zárt ajtók mögött) megmutatják a Snow alpha buildjét. Ez a Snow nem az a Snow, amit 2005-ben jelentett be a 2K Games, majd 2006-ban ugyanezzel a lendülettel törölt is, hanem egy free-to-play, PC-exkluzív cím, melyben sílécekre vagy snowboardra pattanva száguldozhatunk le hófedte hegyekről, miközben egy- vagy többjátékos kompetitív eseményeken és kihívásokon veszünk részt. Minél jobban teljesítünk, annál több tárgy oldódik fel, a karakterek testreszabhatóak, ráadásul néhány valóban létező szponzor termékeit is megvehetjük, ha nem félünk a pénztárcánkba nyúlni. A megjelenés stílszerűen télre várható, addig is gyönyörködjetek az alábbi képekben és a pre-alpha gameplayt bemutató videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)