Hirdetés

A SnowRunner legújabb trailere nagyon Death Stranding akar lenni

|

A szállítmányozás szakma lényegét hangsúlyozza ki a Saber Interactive új off-road játékának bemutatója, olyan drámaisággal, hogy Kojima is megirigyelhetné.

Hirdetés

Egyre több mindent tudunk a francia felségjelzést viselő Focus Home Interactive által kiadásra kerülő off-road kamion szimulátor következő részéről. Korábban már beszámoltunk nektek a Spintires: MudRunner folytatásaként elhíresült játék április 28-i megjelenéséről, de most sokkal erősebb emocionális lökést kapnak a műfaj rajongói.

Hirdetés

A szimulátor játékok általában magával a játék fejlesztésébe vetett szenvedélyükkel, realizmusukkal és annak aprólékos kidolgozottságukkal fejezik ki az adott szakma iránti elismerésüket. Ezen a hagyományon csavart most egyet a játék mögött álló csapat, ugyanis a csütörtökön megjelent trailer egy drámai történettel tiszteleg az összes kamionos és egyéb szállítmányozással foglalkozó ember előtt, akik most is mindent megtesznek azért, hogy a járvány alatt működjön a gazdaság (illetve ami épp képes működni belőle).

Gyakran hallhattuk már filmekben, dokumentarista sorozatokban vagy akár a hírekben, hogy ha a kamionok leállnak, leáll vele együtt a körülöttünk lévő világ is. Ezt (és a család fontosságát kiemelve) a gondolatmenetet erősítve buzdít fel a játék a sivár táj elleni küzdelemre. Szerencsére ebben a harcban nem leszünk egyedül, társainkra és a szakma legendás vasszörnyetegeire támaszkodva kell mozgásban tartanunk a virtuális szabadság hazáját. Kojima is megirigyelné ezt a pátoszt, komolyan!

A nyílt világú, sandbox játék Playstation 4, Xbox One és PC-s platformokon lesz elérhető, utóbbi csak Epic Games Store-on keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)