Hirdetés

Megvan, mikor jön a Spintires havas folytatása, a SnowRunner

|

Új trailerrel jelentette be a Saber Interactive, hogy mikortól akadhatunk el a hóban hatalmas teherautókkal.

Hirdetés

Már a 2006-os UAZ Racing 4x4-ben is szerettünk kihívást jelentő tájakon veretni nem kifogástalan műszaki állapotú autókkal, így amikor 2013-ban a Spintires megjelent Kickstarteren, nem volt kérdés, hogy sikeres lesz. A steames debütálásakor ugyancsak egekbe szökött a népszerűsége, pillanatok alatt több tízezren csaptak le rá. 2017-ben követte a Spintires: MudRunner nevű spin-off, most pedig jön a havas folytatás.

Hirdetés

A SnowRunner a THQ Nordic által épp most felvásárolt Saber Interactive-nél készül, de a Focus Home Interactive adja ki, és az Epic Games Store-ban lehet majd beszerezni április 28-ától. 

A játékban nagy, havas, saras, egyenletlen tájakon kell átvergődnünk, miközben figyelünk arra, hogy ne fogyjon ki az üzemanyagunk, meg ne boruljunk be az árokba. Játszhatunk egyedül vagy három más játékossal együtt, küldetéseket teljesíthetünk, és fejleszthetjük, testreszabhatjuk a rendelkezésre álló 40 licencelt járművet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)