Hirdetés

So Blonde - Egy szőke mind fölött

|

A dtp és az ANACONDA március idusa előtt egy nappal tervezi piacra dobni a bájosan butuska Sunny kalandját.

Hirdetés

Hősnőnk hajótörést szenved, s egy bennszülöttekkel, buggyant sámánnal, kalózokkal, jóképű kapitánnyal, csinos, barna riválissal, pálmafákkal, kókuszdióval, időutazással, megannyi kalanddal és humorral telezsúfolt szigeten köt ki.
Habár hagyományos, point & click stílusban készült, számtalan minijátékkal találkozhatunk So Blonde-dal töltött órák során. A fejlesztők azonban megkönyörültek azokon a játékosokon, akik írtóznak a hasonló, sokszor felesleges játékelemektől. Csak az azonnali győzelem ikonjára kell kattintanunk, és már göngyölíthetjük is tovább a történet fonalát.
Mivel ismétlés a tudás anyja, s a félreértéseket is el szeretnénk kerülni, ismét leírom, hogy a játék március 14-én jelenik meg német nyelvterületen, amit nem sokkal később az angol változat is követ.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)