Hirdetés

So Blonde teszt

|

Képregényesített kalandjáték egy tipikus szőke kiscsaj főszereplővel, akiről azonban később kiderül, hogy nem is olyan buta.

Hirdetés

Kalandjátékhősök? Lássuk csak… Okosak, bölcsek, rafináltak, velük élezik a gyémánt fúrófejeket, olyan kemények, mindenhez értenek és megmentik a világot ofkorz. A klasszikusok: George Stobbart a Broken Swordből, April Ryan a The Longest Journeyből, vagy Kate a Syberiából.

Valami emberi persze mindegyikőjükben van, hiszen hogy másképp tudnánk velük azonosulni, egyikük eleinte nyámnyila, másikuk nem az a tipikus nagymellű játékszereplő és így tovább, valami azonban mindőjüket kiemeli a szürke kisemberek közül – mondjuk az, hogy olyan kalandokat élnek át, amiket mi (sajnos?) soha nem fogunk. És egy ilyen illusztris társaságba becsöppent most egy fiatal lány, Sunny Blonde (innen a cím, a So Blonde), aki (nomen est omen) akkora szőke nő, hogy a fal adja a másikat.

A So blonde cikk az electrose.hu-n folytatódik...

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)