Hirdetés

Napi büntetés: a focis battle royale már tényleg a legalja

|

100 ember egyetlen hatalmas pályán, de a végén csak egy maradhat.

Hirdetés

Nincs annál rosszabb, amikor egy fejlesztőcsapat egyszerűen lemásol egy népszerű játékot, és megpróbál vele egy már egyébként is telített piacon érvényesülni, mindenféle egyediség nélkül. Na jó, lehet, hogy mégis van.

Hirdetés

Például a másik véglet, amikor a lehető legkülönbözőbb műfajokat próbálják meg ötvözni. Mondjuk a focit a battle royale-lal? Nyugi, azért nem a FIFA 18-ban cserélik gyilkolászásra a Journey-t: a Soccer Battle Royale a Ludum Dare 41 game jamre készült, alig néhány munkaóra alatt. A koncepció egyszerű: egy folyamatosan szűkülő pályán mindenkinek van egy saját kapuja, és aki gólt kap, kiesik. Valahogy így néz ez ki a valóságban:

Sajnos a játék csak MI ellen játszható, pedig nagyon élnénk egy multis változatot. Itt ki is tudjátok próbálni, de és feltétlen nézzétek meg az Impossible nehézséget is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)