Hirdetés

SOCOM Confrontation - Megjelenési dátum nélkül

|

Még mindig nem érkezett hivatalos bejelentés a SOCOM Confrontation európai megjelenési dátumával kapcsolatban.

Hirdetés

Továbbra sem ismeretes a SOCOM Confrontation európai megjelenésének időpontja, mint tudjuk Amerikában már tavaly október óta kapható a kizárólag PlayStation 3 rendszerekre megjelent akciójáték. Online területeken operáló angol szoftverértékesítő egységek (ShopTom Play, GAME) információ szerint a játék debütálása február tizenharmadikán esedékes. Miután nálunk november végén elföldelték megjelenését a Sony úgy tájékoztatta az öreg kontinens SOCOM rajongóit, hogy valamikor 2009 elején várható kiadása, de pontos dátummal akkor sem szolgáltak. Azonban az európai játékosok számára nem elérhetetlen a SOCOM Confrontation, hamis PlayStation Network azonosítóval bárki beszerezheti és belevetheti magát a küzdelmekbe. Ide kapcsolódó hír, hogy a játékhoz kiadtak egy több mint 100 problémát orvosló frissítést, ennek ellenére a külföldi szerverek még mindig betegeskednek. Talán nem véletlenül várnak az európai megjelenéssel.

socom.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)