Hirdetés

Valószínűleg nem lesz új SOCOM játék

|

A SOCOM sorozat a PlayStation egyik nagy büszkesége, de változtak a trendek, és Shuhei Yoshida már nem hisz abban, hogy egy új rész sikert aratna. A régiek sem térnek vissza.

Hirdetés

Több mint tíz éve indult a PlayStation-exkluzív SOCOM sorozat, melynek ugyan nem volt minden része sikeres, mégis sikerült egy lelkes rajongótábort maga köré gyűjtenie. 

A Sony 2014 elején a SOCOM 4 szervereit is leállította, így a sorozat minden része csak offline játszható. Ez így nyilván nem az igazi, és a Sony nem tervez változtatni, úgyhogy hiába szeretnék páran, biztos, hogy a PlayStation 2-es részeket nem teszik újra elérhetővé PlayStation 4-en. Shuhei Yoshida egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a minőséggel kapcsolatos elvárások mostanra sokkal magasabban vannak, és hiába a kedves emlékek, még ha az emberek nem is érzik, akkor is többet várnak el. Összevetve, hogy milyen élményt nyújt a SOCOM, és hányan játszanának vele, valószínűleg nem érné meg folytatást készíteni.

Ti játszottatok valamelyik SOCOM játékkal? Szerintetek ha visszatérne, volna esélye tündökölni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)