Hirdetés

SOE MMO-k a Steam-en

|

Újabb játékokkal - ezúttal az MMORPG-k köréből - bővült a legnépszerűbb online disztribúciós hálózat, vagyis a Steam.

Hirdetés

Az Electronic Arts után a SOE (Sony Online Entertainment) is beállt a sorba, vagyis a saját portálokról, illetve az üzletek polcairól történő terjesztési formák mellett a Steam hálózatát is fel kívánja használni a jövőben.
Tegnap óta a SOE által fejlesztett és/vagy kiadott MMORPG-k palettájáról az EverQuest és folytatása (kiegészítőkkel együtt), a Vanguard: Saga of Heroes és a Pirates of the Burning Sea vásárolható meg a Steam-en keresztül is.

Pirates of the Burning Sea

pirates.jpg


Minden új felhasználó 30 napig barangolhat ingyen a megvásárolt játék pezisztens világában, s csak utána kell elkezdenie a havidíj rendszeres kicsengetését.
Ráadásként a kezdő csomagokat elég kedvezményes (7.99 euró) áron kínálják, de ez már csak kilenc napig érvényes.
Egyetlen probléma akad csak, amit furcsa módon a kereskedők képtelenek felfogni, s ez már a fogyasztóvédelem kategóriájába esik... 1 dollár még véletlenül sem egyenlő 1 euróval.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)