Hirdetés

Soha nem látott világba kalauzol a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője

|

A teljes leleplezés előtt teaseren láthatjuk, mire is számíthatunk.

Hirdetés

2014-es megjelenésekor ugyan sokan temették a The Elder Scrolls Online-t, ám a havidíjas rendszer eltörlésével és a folyamatos bővítésekkel idővel sikerült egy stabil, szerethető MMO-t faragni a játékból.

A bevett gyakorlat szerint az ESO minden évben kap egy új fejezetet, amely Tamriel világának egy bizonyos régiójára koncentrál: a tavalyi Blackwood a The Elder Scrolls IV: Oblivionban látott Cyrodiilba, a 2019-es Greymoor pedig Skyrim nyugati részébe csábította a játékosokat. Hamarosan leleplezik a következő kalandot, amihez nemrég befutott egy látványos teaser is.

Hirdetés

A rövidke videón egy erősen mediterrán hangulatú városé és a nagy felfedezések korát idéző hajóké a főszerep, ráadásként pedig egy páncélos lovag is feltűnik a színen. Az új fejezet tényleges bemutatója január 27-én, hazai idő szerint este 9 órakor lesz, szóval bőven marad idő agyalni, hogy vajon hol játszódik majd a kiegészítő.

A Bethesda egyelőre csak annyit közölt, hogy egy soha nem látott világba kalauzolnak minket a csomaggal, így vagy Tamriel egy már ismert, de  egész eddig kihagyott régióját hozza el az új fejezet, vagy akár egy teljesen nulláról kitalált területet.

A fórumok uralkodó vélekedése mindenesetre a harcos redguardokat sejti a sztori főszereplőjének, ám a nekik otthont adó Hammerfell már egyszer feltűnt a The Elder Scrolls II: Daggerfallban, bár az igaz, hogy csak egy nagyon kis részét láthattuk. Hammerfellt egyébként rendszeresen pletykálják a réges-régen várt The Elders Scrolls VI lehetséges helyszínei között is, a szintén valószínűsített High Rock mellett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Akárhogy is legyen, nemsokára többet tudunk majd, legalábbis ami az ESO kiegészítőjét illeti, a Bethesda-főnök Todd Howard nyári nyilatkozata szerint ugyanis a TES VI fejlesztése még mindig nem tart sehol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)