Hirdetés

Soha nem volt még Arkane játékban akkora bejárható terület, mint a Redfallban

|

Egy hatalmas játszóteret kapunk majd a vámpírok elleni harchoz, ami nem csak méretében, de tartalmá tekintve is jelentős lesz.

Hirdetés

A Redfall egy hatalmas kalandnak ígérkezik, legalábbis a fejlesztők legutóbbi bemutatója alapján. Az Arkane Studios csapata most kiadott egy több mint 20 perces beszámolót, amiben a játék fejlesztéséről és egyes aspektusairól meséltek.

Az egyik főbb témájuk a helyszín volt, amin egy tanya akkora, mint a 2017-es Prey eseményeinek otthont adó Talos I egésze. Legalábbis ezt ígéri a stúdió feje, Harvey Smith.

Hirdetés

A srácok elmondása szerint a játéktér 27 000 négyzetméternyi területet fog lefedni. A méret persze kevésbé fontos a helyszínen található tartalomhoz mérten, de Smith szerint emiatt sem kell majd aggódnunk. A csapatnak nagyon fontos volt, hogy a terület minden négyzetcentiméterét feltöltsék történetmesélési elemekkel.

Persze ez mind nagyon jól hangzik, de hogy mit jelent ez a gyakorlatban, az persze csak jövőre fog kiderülni. A Redfall 2023-ban érkezik PC-re és Xbox Series X/S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)