Hirdetés

Sok dolgot rendbe rak a Call of Duty: Modern Warfare 2 februári frissítése

|

A Modern Warfare 2 második szezonra épülő frissítése alaposan megváltoztatja a játékot.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 is frissül február 15-én, amikor végre megérkezik a második szezon. A frissítés egyben magával hozza a DMZ teljes értékű megjelenését is, ami a játék indulásakor csak béta verzióban vált elérhetővé, tehát november óta csak teszteljük a működést.

Játssz akár a Modern Warfare 2 multijával, a Warzone 2.0-val, vagy a DMZ-vel, mindenképp örülhetsz majd valamilyen hibajavításnak, vagy balansz változtatásnak. A fejlesztők a február közepén érkező csomaggal jelentősen átláthatóbbá varázsolják majd a felhasználói felületet, továbbá számos hibát javítanak a hangok kapcsán és egyéb területeken is zajlik a finomhangolás.

Hirdetés

Alaposan átalakul a játékmenet is, a Gulagon nem lesz többé Jailer, viszont visszakerülnek a puskák és egyéb nagyobb kaliberű fegyverek. A Cash Droppok több pénzt adnak majd egész Al Mazrah területén, és a loot boxok is másképp működnek majd. Ahelyett, hogy akár egy tűzharc kellős közepén egy menüben kellene keresgélni, a cuccok egyszerűen kipotyognak majd a földre, amivel minden bizonnyal megkönnyítik a lootoló játékosok életét.

Kikerülnek továbbá a közepes és nagy táskák, a jövőben mindenkinek egy méretű tárolója lesz, hogy ne lehessen az élettöltőket és az airstreakokat felhalmozni.

Végül, de nem utolsósorban a DMZ is megváltozik, a fejlesztőknek is feltűnt, hogy túl erősek az MI által irányított katonák, szóval az egyfős várólistán csökkentik ezek pontosságát, továbbá a spawn pontokat is finomhangolják a béta alatt gyűjtött információik alapján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)