Hirdetés

Sok érdekes játék csatlakozik a Game Passhez a következő hónapokban

|

A tegnapi ID@Xbox eseménynek köszönhetően már tudjuk, hogy többek közt a Valheim és a The Walking Dead sorozat is csatlakoznak a Game Pass címeihez.

Hirdetés

A szeptember közepe erős bejelentésekkel fogadott bennünket: a State of Play és a Nintendo Direct rengeteg izgalmas címet mutattak be, és a sorból persze az Xbox sem akart kimaradni.

A zöld csapat ezúttal egy szerényebb, indie címekre fókuszált előadással érkezett, de azért tartogatott néhány izgalmas meglepetést is. Kiderült például, hogy a közelmúlt egyik legnagyobb indie dobása, a Valheim is érkezik Xboxra és csatlakozni fog a Game Pass felhozatalához is.

Aki már ma új játékokat akar kipróbálni, az letöltheti az Amazing Cultivation Simulatort, és a You Suck at Parkingot, már amennyiben rendelkezik Game Pass hozzáféréssel. Ma Metal: Hellsinger is csatlakozik valamikor a listához, de a hír írásának pillanatában még nem volt elérhető.

Hirdetés

A bejelentett indie játékok a következő sorrendben kerülnek fel a Game Pass kínálatába:

  1. Amazing Cultivation Simulator - Már elérhető
  2. You Suck at Parking - Már elérhető
  3. Metal: Hellsinger - Szeptember 15
  4. Moonscars - Szeptember 27
  5. Eville - Október 11
  6. Turnip Boy Robs a Bank - 2023
  7. Homestead Arcana - 2023
  8. Big Con
  9. Rainbow Billy
  10. Valheim
  11. The Walking Dead: The Final Season

A lista alsó fele még nem kapott dátumokat, de unatkozni azért ezek nélkül sem fogunk. Ha az indie címek mellé hozzácsapjuk az október 18-án érkező A Plague Tale: Requiemet és az október 21-én érkező Persona 5: Royalt, akkor bizony egy nagyon izgalmas ősz körvonalazódik előttünk. 

Ti melyik címet várjátok ezek közül?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)