Hirdetés

Sok év után új pályát kap a Rainbow Six: Siege, már ki is próbálhatod

|

Megérkezett a Rainbow Six: Siege tesztszerverére az Emerald Plains.

Hirdetés

Idén sem fognak unatkozni a Rainbow Six: Siege játékosai, nem olyan régen el is rajtolt a játék legújabb szezonja, a Demon Veil, ami a kisebb-nagyobb újításokon felül hozott egy ütős kütyüvel dobálózó újoncot is.

Mivel még csak a játék hetedik esztendejének elején vagyunk, értelemszerűen sok újdonságra számíthatunk az elkövetkezendő hónapok során is. Rövidesen például megkaphatjuk a szintén a Demon Veil újdonságai közé sorolható csatateret, ami ellentétben az utóbbi néhány szezon pályáival, nem egy korábbi játéktér felfrissített változata lesz.

Hirdetés

A tervek szerint a hetedik év végre három vadonatúj harctérrel is meg fog lepni minket a Ubisoft. A sort az írországi Emerald Plains nyitja, ami a szabadtéri részeket elnézve eléggé hasonlít hangulatban a Villához, viszont a méretes kastélyba belépve már jóval változatosabb szobákban lövöldözhetünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Pontos megjelenési dátuma még nincs az új pályának, annyit tudunk, hogy valamikor a Demon Veil szezon során fog élesedni. Azonban jó hír, hogy már tesztelhető a Lab Test Serveren, ami akár azt is jelentheti, hogy rövidesen bekerül a játék éles változatába is.

Az eddig látottak alapján nektek hogy tetszik az Emerald Plains? Melyik a kedvenc pályátok a jelenlegiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)