Hirdetés

Sok-sok tartalommal bővül az Assassin's Creed Valhalla még idén

|

Ha még nem végeztél a Valhallával, akkor jó ha tudod, hogy a Ubisoft sem. Rengeteg tartalom érkezik a következő hónapokban, jó részük ingyen.

Hirdetés

A Ubisoft megosztotta terveit az Assassin's Creed Valhalla frissítései kapcsán, csak éppen nem részletezte őket. A kirakott tartalmi beosztásból kiderül, hogy novemberben és decemberben sok újdonságra számíthatunk, de nem tették hozzá, hogy mik is lesznek ezek az újdonságok.

Azt például már tudjuk, hogy még a héten befut a játék 1.4-es frissítése, ami elnézve a korábbi csomagokat, valószínűleg egy vaskos bővítés lesz. Biztosat nem mondhatunk, mivel minden, amit kaptunk, egy kép egy kék kapuról.

Hirdetés

Mivel az 1.2 Írországot, az 1.3 pedig Párizst hozta el, így valószínűleg ezúttal is egy helyszínre számíthatunk.

Hasonló a helyzet a szintén november 9-én érkező Tombs of the Fallennel is. A közösség szerint egy Prince of Persia ihletésű platformer dungeonról lehet szó, de a Ubisoft semmi hivatalosat nem kötött az orrunkra.

Az Oskoreia Festival is ködös, de legalább az 1.4.1-es frissítés képéből és időzítéséből meg tudjuk állapítani, hogy egy karácsonyi eseményről lehet szó.

Akárhogy is, a Valhalla játékosoknak bőven lesz még mit csinálniuk a játék első születésnapja után is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)