Hirdetés

Sok új infót és játékmenetet is ígér a Dying Light 2 utolsó bemutatója

|

Befejező részéhez érkezik a Dying 2 Know, ami hónapokon át tájékoztatott minket arról, milyen lesz a februárban megjelenő Dying Light 2.

Hirdetés

Hosszú hallgatást tört meg a Techland 2021 tavaszán, amikor végre elkezdett információkkal szolgálni annak kapcsán, mire számíthatunk a Dying Light 2-től. Aggasztó pletykák jöttek, melyek arról szóltak, hogy káosz és fejetlenség uralkodik, de a kételyeket a csapat végül úgy-ahogy eloszlatta.

A Dying 2 Know széria májusban indult, és január 13-án, a hatodik résszel ér véget.

Hirdetés

Aki este 9-kor bekapcsolódik (vagy később visszanézi az adást), új jeleneteket láthat majd a játékmenetből, és fontos infókat is ígérnek a srácok. A műsort a főszereplő Aiden Caldwellt megszólaltató Jonah Scott fogja vezetni, akihez a közösségben jól ismert Leah csatlakozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Maga a Dying Light 2 mindössze néhány hét múlva, február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, előző generációs konzolokra, valamint felhő segítségével Nintendo Switchre. Izgatottan várjuk, és igyekszünk mihamarabb elmondani, érdemes-e időt szakítani rá a nagyon zsúfolt február folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)