Hirdetés

Sok újdonsággal jön az új Xbox One frissítés

|

Sokak kérésére megnövekedett a party chat mérete, és más apróságok is visszatérnek majd az Xbox One kezelőfelületére.

Hirdetés

Még a mai nappal megnövekszik az Xbox One party chat mérete, amit mindenki élvezhet, akár a konzolon, az Xbox Windows 10 appon vagy a New Xbox One Experience Preview programon keresztül. Utóbbiak más újdonságokra is számíthatnak.

A party chat frissítés mellé a Preview programban szereplők már kipróbálhatják majd az új animált avatárokat is. Sokan szerették a kis figurákat, hát most visszatérnek, de csak azoknak, akik szeretnék. A többiek továbbra is használhatnak gamerpiceket. A menün is dolgoznak picit, és a kontroller menü gombjához hozzáköthetünk majd egy alkalmazást, vagy játékot.

Akik már próbálgatják az Xbox One újdonságait azok itt hagyhatnak visszajelzést ezekkel kapcsolatban. Ti mit szeretnétek még látni az Xbox One kezelőfelületében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)