Hirdetés

Sok újdonságot hoz a World of Warships új frissítése

|

A következő frissítésben egy új eseménnyel együtt a holland flotta néhány tagja is debütál.

Hirdetés

Méretes frissítéssel bővül a népszerű csatahajós játék, a World of Warships. A 0.10.6-os számú update fő tartalma a holland hajók, melyek a Tier IV-től egészen Tier IX-ig bővítik a kínálatot. 

Tier VI-tól felfelé egy újfajta fegyverzettel is fel lesznek szerelve a debütáló hadi szerkezetek, ez lesz az Airstrike. Ennek lehívásakor egy előre meghatározott területet tudunk MI által irányított repülőkkel bombázni, spotolásra azonban nem lesznek képesek.

Hirdetés

A hajók feloldásához a játékosoknak különböző küldetéseket kell teljesíteniük és egy ideiglenes egységet, a Dutch Tokeneket kell gyűjteniük. Utóbbit a napi ingyenes csomagból és további packokból is szerezhetünk. A holland flottára koncentráló csomag behozza továbbá a rotterdami kikötő 1950-es képét is, mely tökéletes passzol majd a szintén most érkező festéssel díszített új hajókhoz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A frissítésben érkezik továbbá két szezonnyi Brawl is, ahol a játékosok 3v3-ban feszülhetnek majd egymásnak Tier VI és Tier VII-es hajókkal.

Végül, de nem utolsósorban az MI is fejlődik, a fejlesztők szerint a jövőben sokkal életszerűbben viselkednek majd a számítógép által irányított hajók a csatatereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)