Hirdetés

Sok újdonságot hozott a Fallout 76 gigafrissítése

|

A The Pitt update-nek köszönhetően a játékosok már Appalachia határain túlra is utazhatnak.

Hirdetés

Az egykori munkatársak beszámolói alapján teljes káosz volt a Fallout 76 fejlesztése, így nem csoda, hogy sokan csalódtak benne a megjelenéskor és a rajongóknak a szériába vetett bizalmát azóta se igazán tudta visszaszerezni a Bethesda. Ennek ellenére mindent megtesznek azért a fejlesztők, hogy a helyzet javuljon: erre az évre is számos tartalommal készültek/készülnek, és nem érik be ennyivel, hosszabb távra tervez a vállalat a Fallout 76-tal, mint azt korábban gondoltuk. 

Jó hír a kitartó vagy a kipróbálást fontolgató játékosoknak, hogy mától elérhető a játék legújabb tartalmi frissítése, a The Pitt, amellyel először hagyhatják el Appalachia határait. A The Pitt - amelynek nevét a Fallout 3 azonos nevű DLC-je ihlette - egy olyan városba kalauzol el minket, amely Pittsburgh maradványaira épült, és amelyet a mostani update-tel bevezetett vadonatúj funkcióval, az Expedíciókkal lehet felfedezni.

Hirdetés

Ezek olyan megismételhető és négy főt támogató küldetések, amelyekben új NPC-k és új ellenfelek kapnak helyet, a résztvevők pedig különböző jutalmakat zsebelhetnek be vele. A Bethesda szerint bárki részt vehet ezekben a tevékenységekben, de a legjobb élmény elérése érdekében azt ajánlja, hogy minimum 50-es szinttel ugorjunk neki. 

Az újdonság megtapasztalásához először el kell látogatnunk a The Whitespring Resortba (a frissítés óta már The Whitespring Refuge), és el kell kezdenünk a Responders Reborn missziót. Az Expedíciók akkor várnak elérhetővé, ha a Vertibird repülőképessé válik. Három küldetés teljesítésével lehet teljesen feltölteni a gép akkumulátorát, és felfedezésre indulni, jelenleg két különböző cél közül választhatunk: a Union Dues a The Foundry-ben játszódik, a From Ashes to Fire pedig a Sanctumban. Az opcionális feladatok kipipálásával még ritka jutalmakat is lehet szerezni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A The Pitt érkezése egyébként a Fallout 76 tizedik szezonjának kezdetét is jelenti. A battle-pass típusú eredménytáblán való előrehaladással a játékosok új felszereléseket, kozmetikai cuccokat és fogyóeszközöket, festéseket zsákolhatnak be, valamint Pitt-témájú tárgyakat adhatnak hozzá a C.A.M.P.-hez. A frissítés persze számos további bővítést, fejlesztést, változtatást és hibajavítást is tartalmaz, a Bethesda posztjában végigpörgethetitek a hosszú listát

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)