Hirdetés

Sokáig nem készül még el az Anthem 2.0

|

Hosszadalmas folyamat lesz a játék kipofozása, de a BioWare nem tudja elengedni.

Hirdetés

Habár voltak olyanok, akiknek bejött az Anthem, sajnos a 2019-es év egyik legnagyobb bukását tudhatta magáénak a BioWare sci-fi kalandja. Mindezek ellenére a fejlesztők nem hagyták magára a projektet, és elhatározták, hogy nagy mértékben átdolgozzák azt, ami valószínűleg nem egyszerű feladat.

Hirdetés

Már önmagában is komoly kihívás lehet élvezhetővé tenni az Anthemet, ám most egy blogposztból kiderült, hogy nagyjából 30 ember dolgozik ezen a projekten. Picit aggodalomra adhat okot, hogy mindössze egy ekkora csapat felel a játék kipofozásáért, mivel ez azt jelenti, hogy a közeljövőben nem számíthatunk a nagy megújulásra.

Persze azért lehet előnye is annak, hogy kevés fejlesztő ügyködik a projekten, mivel egy alacsonyabb létszámú csapatot értelemszerűen jóval könnyebb igazgatni, mint egy seregnyi fejlesztőt, ráadásul azért nem a nulláról kell kezdeniük a fejlesztést. Megvan tehát az esély arra, hogy Dailey és csapata helyre tudja hozni az Anthem hibáit, miközben a BioWare nagy része feltehetően az új Dragon Age-et faragja.

Ti adtok majd még egy esélyt az Anthemnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)