Hirdetés

Sokakat megtévesztett a Dead Space remake egyik előzetese

|

A Dead Space trailer olyasmit sugallt, ami nem fedi a valóságot.

Hirdetés

Két túlélőhorror is verseng majd a pénztárcánk tartalmáért a következő hónapok során, és mindkettőnek köze van egymáshoz egy embernek köszönhetően: ő pedig Glen Schofield. A fejlesztőnek köszönhetjük a Dead Space franchise megszületését, amely ugyan nélküle, de kap egy remake-et, míg ő új csapatánál egy hasonló címet gondoz, a The Callisto Protocolt

Utóbbi nem csak az új generációs konzolokra jelenik meg a PC mellett, hanem PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, ez pedig a Dead Space remake-kel kapcsolatos hasonlósága miatt egyes vásárlókat talán összezavarhat. Mégsem ez, hanem egy trailer tehet arról, hogy történt egy félreértés. 

Hirdetés

A Dead Space remake ugyanis csakis PS5-re és Xbox Series X/S-re lesz kapható a PC-n kívül, ám a PlayStation 664 ezer feliratkozóval rendelkező latin-amerikai YouTube csatornájára úgy került ki a legutóbbi trailer, hogy a PlayStation 4 is említve volt benne, ez pedig olaj volt az olyasfajta spekulációk tűzére, miszerint a játékot titokban az előző generációs konzolokra is fejlesztik. 

Az Eurogamer jelentése mutatott rá, hogy egy tévedésről van szó, a Dead Space remake nem fog megjelenni PlayStation 4-re, csupán annak utódjára, méghozzá 2023. január 27-én. Tartsátok ezt ti is észben és véletlenül se keressétek a korábbi Sony masinára szánt változatot a digitális boltokban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)