Hirdetés

Sokaknak nem sikerült átpakolnia PS4-ről PlayStation 5-re a Ubisoft új játékait

|

A panaszok alapján bőven akadt olyan, aki nem élhetett az ingyenes lehetőséggel.

Hirdetés

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően rengeteg régebbi játék futtatható PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en is, ráadásul több olyan új cím is van, amit díjmentesen átvihetünk az új gépekre, ha éppen egy előző generációs példánnyal rendelkeznénk. Ez elérhető az Assassin's Creed Valhalla, illetve a Watch Dogs: Legion esetében is, viszont a jelek szerint valami hiba történhetett, mivel jó néhányan kimaradtak a mókából.

Több játékos is arra panaszkodott különböző weboldalakon, hogy képtelen az említett két játék PS4-es változatát felújítani PS5-ösre, mivel ez a lehetőség egész egyszerűen nem elérhető. A problémáról elvileg csak az új konzol európai megjelenését követően kezdtek el szállingózni a hírek, és ugyan a játékokat így is lehet pörgetni a platformon, de nyilván az ingyenes felújítás nélkül nem elérhetőek a PS5-ös funkciók.

Hirdetés

A Ubisoft elvileg már tud a problémáról, illetve vizsgálja is a dolgot, időközben pedig már javasolt is egy megoldást, ami talán orvosolhatja a problémát. Ez nagyjából a következő:

- Tedd be a felújítani kívánt játék PS4-es lemezét
- A játék saját menüjében válaszd ki a "VIEW PRODUCT" lehetőséget
- Válaszd ki és nézd át a felújításra vonatkozó ajánlatot
- A Download gombbal (vagy a kedvezményes vásárlás lehetőségével élve) töltsd le/vedd meg a játékot
- Miután végzett a letöltés, már játszhatod is a digitális PS5-ös játékot, de fontos, hogy a meghajtóban legyen a PS4-es lemez

Ti találkoztatok ezzel a problémával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)