Hirdetés

Sokaknál játszhatatlan lett a Cyberpunk 2077 az egyik platformon a legutóbbi frissítés után

|

Bajban lehetnek azok, akiknek lemezen van meg a játék, és még a Sony előző generációs gépén akarják felfedezni Night Cityt.

Hirdetés

Méretes frissítést kapott a Cyberpunk 2077, ugyanis az 1.5-ös patch keretén belül végre megérkeztek a next-gen funkciók is, sőt a jelek szerint még egy kis meglepetést is csempészett a CD Projekt Red a futurisztikus RPG-be. Ám sajnos nem mindenki örülhet az újdonságoknak. Az előző generációs konzolokon, vagyis PlayStation 4-en és Xbox One-on korábban sem futott túl csodásan a játék, de az új patch konkrétan tönkretette azt sokaknál.

Hirdetés

Elárasztották az internetet azok a játékosok, akik arra panaszkodtak, hogy az 1.5-ös frissítés megérkezése után komoly gondokba ütköztek, amikor PS4-en akartak játszani a Cyberpunk 2077 lemezes változatával.

Akadt olyan, akit a patch feltelepítése után egy üzenet várt, miszerint sérült az adat, és ilyenkor gyakorlatilag le kell törölni az egész játékot a gépről.

Sőt, úgy tűnik, hogy bizonyos esetekben még az újratelepítés sem jó megoldás. Egy PS4 Pro-tulaj ugyanis letörölte a fájlt, visszarakta azt, törölte a mentéseket, és biztonságos módban újracsinálta a PS4-es adatbázist is, mégsem jutott előrébb.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Twitter mellett a CD Projekt Red hivatalos fórumán is megjelentek a csalódott rajongók. Időközben megérkezett a stúdió közösségi vezetője, Marcin Momot is, aki tájékoztatott, hogy tudnak a hibáról, és már keresik a megoldást. Sajnos nem tudni, miért lehet ez az egész PS4-en, de Momot elmondása szerint PC-n is tapasztalhatnak crasheket a játékosok, amelyek mögött viszont hanggal kapcsolatos dolgok állhatnak.

Remélhetőleg sikerül hamar helyrerakni a dolgokat, hiszen az nem fest túl jó képet a csapatról és a játékról sem, ha még a patch is bugos. Ti tapasztaltatok hasonlóan súlyos gondokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)