Hirdetés

Sokára fog megjelenni, de hamarosan kipróbálhatjuk a Test Drive Unlimited Solar Crownt

|

A szeptemberi megjelenési dátum és a platformok bejelentését elhamarkodta a Nacon, de a Test Drive Unlimited Solar Crown fejlesztése azért halad.

Hirdetés

Kivételes élményt adtak annak idején a Test Drive Unlimited játékok, amikhez hasonlót csak a Forza Horizon kínált azóta. A Nacon és a fejlődő, de még mindig inkább középszerű WRC játékokat készítő KT Racing készíti a Solar Crown alcímű folytatást, amiből jóformán még semmit nem mutattak, de a megjelenési dátumot már régen kitűzték 2022. szeptember 22-ére.

Ahogy az a korán bejelentett megjelenési dátumokkal lenni szokott (lásd Starfield), ezt sem sikerül majd tartani: a fejlesztők egy részletes blogposztban számoltak be arról, mi a víziójuk, valamint hogyan áll a fejlesztés, és nem csak jó híreket hoztak.

Hirdetés

A megjelenés leghamarabb 2023-ra várható, és ahogy mostanában sokan mások, a Solar Crown csapata is úgy döntött, elengedi a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, hogy a lehető leginkább kihasználhassa az újabb konzolok által kínált lehetőségeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy Hongkong-sziget 1:1 arányú mását a lehető leghitelesebben tudják újraalkotni, ahogy az autókat, a vezetési élményt is. Szeretnének közösségi interakciókat, változatos versenyeket és játékmódokat, valamint jelentős "lifestyle" komponenst belevinni, hiszen a Test Drive Unlimited szerintük nem csak versenyjáték, a vezetés élvezetéről szól. Figyelnek az olyan apróságokra is, mint az index működése és az ablakok lehúzásának lehetősége.

A játék középpontjában két klán, a Streets és a Sharps harca áll, közülük választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat, ők kínálnak majd küldetéseket is.

A fejlesztők jelenleg azt tervezik, mikor legyenek a zárt bétatesztek, melyek során a közösség legaktívabb érdeklődői kipróbálhatják a játékot és visszajelzést adhatnak a megjelenés előtt. Nagyon bízunk benne, hogy jó lesz, de vannak kétségeink - talán majd ha mutatnak valamit a játékmenetből, azzal sikerül ezeket eloszlatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)